Despre noi

Clinica SmartMED Galați

Bun venit la Clinica SMARTMED Galați

Clinica SMARTMED a luat ființă din dorința de a oferi servicii de calitate pacienților gălățeni. Accesul dificil al bolnavilor din județul Galați și zonele limitrofe la servicii medicale de calitate ne-a determinat să ne unim forțele și să creem o clinică dotată la standarde actuale, astfel încât să putem diagnostica și trata eficient pacienții noștri.

Cine suntem?

Clinica SMARTMED Galați este rezultatul unirii dintre NEUROLOG MED AD ( Dr. Adnana Georgiana Dediu – medic specialist neurologie) și SmartMED (Dr. Alexandra Guțu – medic specialist gastroenterologie și medicină internă, Dr. Cristian Guțu – medic primar cardiologie). Împreună ne propunem să creștem și să oferim servicii medicale cât mai complexe și o îngrijire integrată a pacienților.

 

0
Ani de experiență
0
Departmente

Ce patologii tratăm?

În cadrul cabinetului de neurologie realizăm consulturi neurologice, ne ocupăm cu diagnosticarea și tratarea sistemului nervos central și periferic.

Vezi specialist Neurolog

În cadrul cabinetului de cardiologie, specialiștii noștri se ocupă cu prevenția, diagnosticarea și tratarea diferitelor afecțiuni cardiace.

Vezi specialist Cadiolog

În cadrul cabinetului de gastroenterologie ne ocupăm de prevenirea, diagnosticarea și tratarea afecțiunilor tubului digestiv (esofag, stomac, duoden, intestin subțire și gros) și a organelor anexe (ficat, vezică biliară, pancreas).

Vezi specialist Gastroenterolog

Medicina internă este una dintre cele mai complexe ramure ale medicinei, care se ocupă atât de afecțiunile organelor interne, precum și de cele ale aparatului osteoarticular, diferite tulburări endocrinologice și boli metabolice.

Vezi specialist Medicină Internă

Psihiatria este o ramură complexă a medicinei care se ocupă de prevenirea, evaluarea, diagnosticarea, tratamentul și recuperarea bolilor psihice.

Vezi specialist Psihiatrie

 

Ce investigații oferim?

Electroneuromiografie (EMG)
Ecografie cardiacă (Doppler)
Ecografie arterială și venoasă (Doppler)
Ecografie abdominală
Endoscopie digestivă superioară (gastroscopie) și inferioară (colonoscopie) – în curând

„Ne preocupăm de sănătatea ta!”

Contactează-ne pentru o programare.