Specialități

Află mai multe despre Clinica SmartMED

Specialități Clinica SmartMED Galați

În cadrul Clinicii SmartMED Galați vă oferim servicii de Ecografie Cardiacă, Ecografie Vasculară, Ecografie Abdominală. Endoscopie Digestivă, Electromiografie ( cu ac), Electroneuromiografie ( fără ac)

Cardiologie

Inima ta merită să ai grijă de ea, iar eventualele afecțiuni ale inimii pot fi depistate la timp, prin consultul oferit de medicul cardiolog Cristian Guțu.

Bolile cardiovasculare sunt foarte răspândite și pot genera infarctul miocardic, insuficiență cardiacă sau chiar decesul. Astfel că, simptomele acestora nu trebuie neglijate.


Neurologie

Ai insomnii sau resimți o senzație acută de oboseală și neliniște? Ai sesizat anumite simptome precum dureri de cap, tremurături, tulburări ale vederii sau vorbirii?

Neurologia este specialitatea medicală care se ocupă cu diagnosticarea și tratamentul bolilor  sistemul nervos central și periferic. Dna. Dr. Adnana Georgiana Dediu este medicul din cadrul Clinicii noastre care realizează consult neurologic atât pentru pacienții diagnosticați cu boli cronice neurologice, cât și pentru pentru pacienții cu simptome diverse specifice unor boli neurologice.


Gastroenterologie

Dacă prezenți durere abdominală, balonare, probleme la înghițire, mișcări anormale intestinale sau arsuri gastrice persistente, ai nevoie imediată de o consultație la un medic gastroenterolog.

Alexandra Guțu este medic specializat în prevenirea, diagnosticarea și tratarea tulburărilor tractului digestiv, iar cu ajutorul dotările tehnologice de ultimă generație va asigura planuri de tratament cu maxim de confort și eficiență.


Medicină internă

Ai afecțiuni respiratorii, cardiace, renale, osteo-articulare sau alte tipuri de afecțiuni interne?


Psihiatrie

Psihiatria este o ramură complexă a medicinei care se ocupă de prevenirea, evaluarea, diagnosticarea, tratamentul și recuperarea bolilor psihice.