Specialități

Află mai multe despre Clinica SmartMED

Neurologie

În cadrul cabinetului de neurologie al clinicii SmartMED Galați identificăm împreună cu specialistul nostru cauzele și simptomele problemelor neurologice.

Ai insomnii sau resimți o senzație acută de oboseală și neliniște? Ai sesizat anumite simptome precum dureri de cap, tremurături, tulburări ale vederii sau vorbirii?

Dacă ai sesizat simptome precum dureri de cap, tulburări de vedere sau de vorbire, tremurături, este recomandat să apelezi la un consult neurologic de specialitate.

Medicii neurologi nu efectuează intervenții chirurgicale, exprimat altfel, ei nu operează pacienții. Medicul neurolog este un specialist cu o pregătire avansată în domeniu, în diagnosticarea și tratarea afecțiunilor creierului, măduvei spinării, nervilor și mușchilor; dacă unul dintre pacienții unui medic neurolog are nevoie de o operație, el va fi trimis către un neurochirurg.

Simptomele problemelor neurologice și bolile pentru care realizăm consult neurologic
 1. Cefalee, amețeli
 2. Tulburări de vedere
 3. Pierderi de cunoștință
 4. Tulburări de mers
 5. Tulburări de memorie
 6. Epilepsie
 7. Demență
 8. Parkinson sau alte boli degenerative
 9. Migrene
 10. Screloze multiple
 11. Discopatii vertebrale
 12. Miastenia gravis
Serviciile noastre
 1. Consultație în regim urgentat / fără programare
 2. Consultație neurologie
 3. Control neurologic
 4. Electromiografie – EMG cu AC
 5. Elecroneuromiografie – EMG
 6. Eliberare de referat medical
 7. Interpretare analize medicale

Dna. Dr. Adnana Georgiana Dediu, Dl. Dr. Andrei Mocanu-Aursulesei și Dna.Dr Huțan Maria-Magdalena  sunt medicii din cadrul Clinicii noastre care realizează consult neurologic atât pentru pacienții diagnosticați cu boli cronice neurologice, cât și pentru pentru pacienții cu simptome diverse specifice unor boli neurologice.

Programările se fac telefonic la nr. 0745 410 629  sau online accesând acest link. ! Vă așteptăm!